Selskaber

Alt maden beskrevet på denne side er tænkt som et indblik i hvilken type mad vi laver. Vi har ingen faste priser eller menuer, men tilpasser det hver enkelts ønske og (så vidt muligt) prisramme.

Forslag til forretter:

 -Korianderfrø rimmet laks med citroncreme og syltede rødløg

- Grillede tigerrejer i marinade med chili/citron /hvidløg

- Små stykker torsk stegt sprøde med pankomel, chili/aioli  og korianderblade

- Små blinis med rogn/avokado/rødløg/creme fraiche

- Bagt laks rørt med rygeost og urter

 

Salater kunne være:

- Vandmelon med feta og mynte

- Salat med rød og grøn kål, abrikoser, ristede mandler, dild og ingefærdressing

- Romanie med asparges, jordbær korianderfrø mayo dressing

- Perlebyg salat med nødder og urter

- Små kartofler med masser af løvstikke og sennepvinaigrette

- Tomater/grillede auberginer/mozzarella/basilikum

 

Kødretter kunne være:

- Små lammechops med rosmarin og hvidløg eller kølle

- Små kyllingestykker rullet med mozzarella og serano

- Krydrede lammefrikadeller

- Kronhjortefilet med rosmarin,citron ,hvidløg og chili

- Oksemørbrad 

- Kalveculotte

 

 Tilbehør kunne være:

 -Rodfrugttimbaler med nødder og timian

- Lune rødbedepandekage stykker med grov guacemole og mynte

- Pandekager med gedefeta og basilikumspesto

- Grillede auberginer rullet om mozzarella 

 

Dipperier:

- Tranebærpesto

- Basilikumspesto

- Romesco

- Oliventapanade

- Krydret tomatchutney