6 kommentar(er)

Ris og ros eller måske bare noget på hjerte?

Skjul kommentarer
2020.08.20 Skrevet af kroosHej,
Jeg er Mr. Alexander Kroos, en registreret og akkrediteret långiver. Jeg udsteder lån mellem 5.000 og 1.000.000,00 euro til ærlige mennesker med en rente på 3% i en periode på 5 til 25 år. Tilbagebetaling sker i månedlige rater, der starter 3 måneder efter modtagelse af lånet. Vi yder lån til den laveste rente på 3%. De leverede tjenester inkluderer:
Personlige lån
Studielån
Erhvervslån
Hvis du er interesseret i at få et lån fra os, så kontakt mig via
E-mail: Realityloanfirm5@gmail.com
Hjemmeside: www.lidya.co
WhatsApp: +14078038086
2020.06.24 Skrevet af Cecilia
Dejlig mad!
Vi fik leveret dejlig mad til vores sommerfest i sidste uge. Virkelig lækker og velsmagende mad.
De varmeste anbefalinger herfra.
2018.01.08 Skrevet af Rikke Holm
SKØN MAD
Jeg har fået Picnickurvens frokost igennem 2 år hver lørdag på mit uddannelsessted og der var stor variation i udvalget af retterne. Det var fantastiskt og jeg savner det.
Yderligere brugte jeg Picnickurven til en fødseldag med ca. 16 kvinder og det kan anbefales. Dejlig mad både det grønne, kødet og tilbehøret.
2012.06.19 Skrevet af Gitte Thesmer
Vi er en vuggestue på Amager der hvert år holder sommerfest for børn, forældre og personale. Igen i år fik vi dejlige picnicposer fra Trine. Det er fantastisk lækker mad, god kvalitet, lækkert tilberedt og fornuftige priser. Vores forældre og personalet roser altid maden. Kan varmt anbefales.
Mange hilsner fra Vuggestuen Skattekisten
2012.06.19 Skrevet af janne linde
Vi har nu på 3.år i træk fået picnickurve til vores anderledes arbejdsdag, hvor vi er over 100 mennesker, som deltager. Maden er super lækker og veltillavet - og vores medarbejdere føler sig meget forkælede.
Jeg tør ikke bestille maden andre steder fra, da mine medarbejdere hvert år venter spændt på hvad posen indeholder!
Jeg kan kun anbefale picnickurven på det varmeste.
Venlig hilsen Janne Linde
2012.05.30 Skrevet af Stine Thorsen
I dag fik hele min virksomhed picnickurve bragt ud. Vi er 60-70 mennesker, som skulle spise i det fri og hygge os. Maden var fantastisk lækker, frisk og veltillavet og jeg vil ikke tøve med at vende tilbage, hvis der skulle opstå en lignende lejlighed en anden gang - eller hvis jeg selv skulle holde fest med mad udefra.
Mange hilsner fra Stine